نوشیدنی عصاره گندم ویتبار
گندم بیشترین مساحت زیر کشت محصولات غذایی را دارد. این دانهی غنی و پر از مواد مغذی و فیبر، منبع مهمی از کربوهیدرات و پروتئین است. نوشیدنی که از عصارهی گندم بهدست میآید از خواص فراوانی برخوردار است و بهعنوان اکسیر سبز سلامتی شناخته میشود.
یک نوشیدنی از اعماق تاریخ
نوشیدنی عصاره گندم ویتبار دارای خواص ضدعفونیکننده و درمانی است. این نوشیدنی، به دلیل غنی بودن از آهن، در پاکسازی کلیه و کبد و عفونتهای پوستی بسیار موثر است و عوارضی چون خارش، جوش و زخم را التیام میبخشد.
همچنین در بازسازی سلولهای آسیب دیده و کند کردن روند پیری بسیار موثر است. آنتی اکسیدان موجود این نوشیدنی، بدن را در مقابل آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
علاوه بر این خواص مفید برای زیباسازی پوست، از عصاره گندم نیز میتوان به عنوان یک کرم موضعی برای تقویت پوست و آبرسانی به آن استفاده کرد.
تقویتکننده حافظه و سیستم ایمنی بدن
مصرف منظم نوشیدنی عصاره گندم ویتبار به طور قابل توجهی از بروز بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی پیشگیری میکند.
این نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و از آنجایی که حاوی مواد مغذی فراوان است جلوی اشتها را میگیرد، مانع پرخوری میشود و به کاهش وزن و تناسب اندام کمک میکند. البته طبق توصیهی کارشناسان، افراد باید قبل از مصرف این نوشیدنی و استمرار در مصرف آن، از نداشتن حساسیت به گلوتن گندم مطمئن شوند تا مشکلساز نشود.
نوشیدنی عصاره گندم ویتبار دارای مقادیر بسیاری پروتئین است که نوشیدن آن به طور روزانه توصیه میشود. همچنین به دلیل مقادیر بالای کلروفیل، به از بین بردن باکتریهای مضر داخل دهان که باعث ایجاد بوی نامطبوع میشوند کمک میکند.
انرژیزا و برطرفکننده خستگی
همهی ما بارها و بارها در طول فعالیتهای روزمرهی خود، دچار رخوت و خستگی شدهایم و همیشه به دنبال راهی بودهایم تا بتوانیم انرژی دوباره را بهدست بیاوریم، توان خود را ریکاوری کنیم و به فعالیتهایمان بازگردیم.
احساس خستگی میتواند به علل مختلفی ایجاد شود که البته یکی از آن علتها، کمبود اکسیژن در بدن و کاهش تعداد گلبولهای قرمز است. قطعا گزینههای زیادی برای رفع احساس خستگی وجود دارد اما محققان معتقدند نوشیدنی عصاره گندم میتواند یکی از بهترین انتخابها برای برطرف شدن احساس خستگی و افزایش اکسیژنرسانی به اندامهای بدن و بالارفتن سطح سلامت افراد باشد. در واقع کلروفیل و فیبر موجود در این عصارهی شگفتانگیز معجزه میکند و توان از دست رفتهی شما را برمیگرداند.
عصاره رازک موجود در این نوشیدنی هم در صنعت غذا و نوشیدنی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. کاربرد عمدهی رازک در تولید نوشیدنیهای مالت، ماءالشعیر و عصاره گندم به دلیل طعم تلخ آن است که البته اثرات مفید و پرخاصیتی هم در این ترکیبات دارد.
ارزش غذایی نوشیدنی عصاره گندم ویتبار
استفاده از بهترین مواد اولیه و حفظ تمام ارزش غذایی گندم در فرآیند تولید نوشیدنی عصاره گندم ویتبار از مزایای این نوشیدنی خاص و شگفتانگیز است.
یک قوطی نوشیدنی شامل ۲۵۰ میلیلیتر عصاره گندم ویتبار میشود و ارزش غذایی آن بدین شرح است:
انرژی: ۴۰ گرم
قند: ۱۰ گرم
چربی: ۰ گرم
نمک: ۱۳/۰ گرم
اسیدهای چرب ترانس: ۰ گرم
با ما در ارتباط باشید
ما آماده پاسخگویی به هر نوع سوال شما در مورد ویتبار هستیم.